Over mij

Ik ben Tine en reeds een 10 jaar een gedreven online marketeer.

Ik werk als online marketeer voor een internationale webshop en daarnaast ben ik reeds jarenlang zelfstandig geweest als online marketing consulent. Echter, deze activiteit heb ik sinds kort stop gezet en ben ik meegestapt in een nieuw verhaal: OYO.

Bij OYO verzorg ik ook de online marketing van andere bedrijven en zijn we voornamelijk gespecialiseerd in e-commerce. Meer over OYO kan je lezen op de website.

Oorspronkelijk was SEO mijn vakgebied, maar uiteraard draait online marketing niet enkel meer om SEO (of SEA). Het boeit me om het totale plaatje aan te pakken. Dat start bij de bouw van de website, het meedenken van bij de start tot de werking van een webshop, conversie, het ondersteunen ervan aan de hand van SEO, Google Adwords, Social media, … Kom me dus niet vragen om een linkbuilding pakket 😉

Naast mijn fulltime job heb ik ook mijn eigen webshop www.handtashanger.be en heb ik nog een aantal andere projecten die ik gebruik als speelruimte. Ik maak graag websites en experimenteer hiermee om er het beste uit te halen.

Waarom deze website?

Deze website draait niet om een verkoopspraatje. Het is mijn online visitekaartje, een ruimte waar ik mijn ervaringen kan delen, mijn uitlaatklep voor als ik iets kwijt wil.

Ik ga geen biografie schrijven over mezelf. Ik denk dat er genoeg te lezen valt op alle social networks waar ik op aanwezig ben 🙂

En wat je hier (of elders) niet vindt, kan je me steeds vragen!